Çanta Modellerimizi Gördünüz mü?

Hanımların günlük hayatta yanlarından ayırmadıkları çantaları moda ile uyumlu olması büyük önem taşıyor. Bunun için size önerimiz daha önce hiç görmediğiniz tasarımları bulacağınız Avon Çanta Kataloğu olacaktır. Her kampanya bir birinden özel modelleri satışa sunan Avon son mode çanta Kataloğuna dair bilgileri bu sayfada görebilirsiniz. Sayfa iki bölüm halinde olup, üst kısmında bir sonraki kampanya satışa çıkacak ürünleri bulacak, alt kısmında satışı devam eden ürünleri göreceksiniz.

Hafif Tasarım

Sinead Çanta
Zarif ve şık bir tasarım isterseniz sizi 1990’lı yılların modasına götürecek olan Sinead Çanta önerebiliriz. Son yıllarda yeniden moda haline gelen zincir askılı ürünlere en güzel örnek olarak 39,95 TL’ye alabilirsiniz.

Axton Erkek Sırt Çantası
Avon’da bir ilk genelde kadınlar için bir birinden özel modelleri görmeye alıştığımız katalogda şimdide erkeklerin en sık kullandığı modellerden biri sırt çantası bundan böyle Avon kalitesini göreceğiz. ilk olarak satışa çıkan ürünlerden biri Axton Erkek Sırt Çantası olup, 40 cm yüksekliği ile tüm eşyalarınızı sığdırabilirsiniz. Aynı şekilde ayarlanabilir askıları sayesinde tüm erkeklerin kullanımına uygundur. Fiyatı oldukça ekonomik olan bu ürüne sadece 34,95 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Hina Kapitone Sırt Çantası
Özellikle spor giyinen hanımların tercihi erkekler gibi sırt çantalarından yana olmaktadır. Bu kampanya alabileceğiniz ürünlerden biri Hina Kapitone Sırt Çantası olup, özellikle son aylarda en çok kullanılan modellerden biridir. 32 Cm yüksekliğinde orta boy olarak tasarlanan ürün ön kısmında aynı zamanda geniş bir cebi bulunmaktadır. Oldukça kullanışlı ve kıyafetlerinizle uyumlu olan bu ürünü denemek için yapmanız gereken tek şey 44,95 TL ile satın almaktır. Beğenmemeniz halinde koşulsuz iade imkanlarından yararlanın.

Erity Bow Çapraz Asılan Çanta
Her insanın zevki farklı olup, bir çoğumuz genelde hafif olmayı tercih ederiz. Kıyafetlerimiz ve hatta yanımızdaki aksesuarların daha zarif olmasına önem veririz. Sizde böyle bir yapıya sahipseniz Erity Bow Çapraz Asılan Çanta çok hoşunuza gidecektir. 19 cm Uzunluğu 11 cm yükseklik ve derinlik 4.5 cm olarak tasarlanmıştır. Askı olarak altın renginde 60 cm uzunluğunda zinciri bulunmaktadır. 55 TL yerine 34,95 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Camryn Çanta
Özellikle kış aylarında en çok tercih edilen çapraz asılan çanta modasına bir örnekte Camryn modeli ile geliyor. Yine askı kısmında altın kaplama görünümlü 50 cm uzunluğunda bir zincir kullanılmış olup, 17 cm yükseklik 26 cm uzunluğunda tasarlanmıştır. Tüm kıyafetlerinizle bire bir uyumlu olan bu ürün ile moda ve zerafet bir arada geliyor. 55 TL yerine sadece 32,95 TL ödeyerek alma fırsatını kaçırmamalısınız. Avon Kasım Kataloğu fırsatları daha bir çok modeli tanımaya devam edeceğiz.

Averry Çanta
Bir çok kadın genelde kıyafetlerinde deri ve süet türü kumaşlar tercih giyim tarzı ile uyumlu olması için deri çantalar vazgeçilmez hale gelebilir. Böyle bir yapıya sahipseniz size önerimiz Averry Çanta olacaktır. Ön yüzünde süet tasarımı ve fermuarlı görünümü ile farklı bir tasarım olarak karşımıza çıkmaktadır. Diğer modellere göre biraz daha geniş olup, 33 cm yüksekliği bulunmaktadır. Daha fazla eşyanızı yanınızda taşımak için en ideal modellerden biri ve sadece 49,95 TL gibi ekonomik bir fiyatı bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.